Ποιοι είμαστε

Το SKIATHOS SENSES είναι ένα πολυτελές κατάλυμα στο κέντρο του νησιού της Σκιάθου, που το χαρακτηρίζει η «πράσινη» φιλοσοφία του και η θετική, νησιώτικη αύρα του.

“Κάθε φορά που ανοίγουμε τις πύλες μας στον φιλοξενούμενο, είναι σαν να ανοίγουμε τις πύλες της καρδιάς μας. Κι αυτό γιατί η ιδέα της δημιουργίας ενός ιδιαίτερου χώρου φιλοξενίας στο νησί της Σκιάθου αποτελούσε για εμένα ένα παιδικό όνειρο!”
Βασίλης Ζαχαρής- CEO & Owner του SKIATHOS SENSES.

Μπορεί λοιπόν ο Βασίλης Ζαχαρής να μην έχει καταγωγή από τη Σκιάθο, αλλά νιώθει σαν να ανήκει από πάντα σε αυτό το νησί των Σποράδων. Εκεί έκανε τις πρώτες του διακοπές, κι εκεί ονειρεύτηκε για πρώτη φορά, ως έφηβος, τη δημιουργία ενός καταλύματος. Ως άνθρωπος της φύσης και του αθλητισμού (ορειβάτης και δρομέας βουνού), αναγνώρισε αμέσως ότι στο πλούσιο φυσικό περιβάλλον της Σκιάθου μπορούσε να χαρεί κάθε αθλητική δραστηριότητα, να απολαύσει τη φύση στο μεγαλείο της και να εμπνευστεί για μία δημιουργική συνέχεια.

SKIATHOS SENSES

Μία εμπειρία που επικαλείται όλες τις αισθήσεις

Το SKIATHOS SENSES, το οποίο βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο πράσινο και το μπλε, στοχεύει στο να προκαλέσει συναισθήματα, να αφυπνίσει κάθε αίσθηση του φιλοξενούμενου του και να τον οδηγήσει τελικά στο να ζήσει μοναδικές εμπειρίες, οι οποίες έπειτα θα γίνουν αξέχαστες αναμνήσεις.

“Η έμπνευσή μας ήταν ξεκάθαρη… Να δημιουργήσουμε έναν ιδιαίτερο χώρο υψηλής αισθητικής κι άριστης λειτουργικότητας, όπου ο φιλοξενούμενος θα χαλαρώνει και θα θέλει να δραστηριοποιηθεί στη φύση. Ουσιαστικά τον προτρέπουμε να εμπνευστεί και να γνωρίσει αυτό το υπέροχο νησί και τις κρυφές ομορφιές του”.

Τα στοιχεία της επαφής και της αλληλεπίδρασης σ’ ένα αγνό, αυθεντικό κι αληθινό περιβάλλον μέσα στη φύση προκαλούν ευφορία και μόνο θετικά συναισθήματα. Έχουν αυτή την αγχολυτική δράση, που αναζητά ο σύγχρονος άνθρωπος στην απαιτητική καθημερινότητά του. Ο στόχος μας λοιπόν είναι οι «βαθιές ανάσες» θετικής σκέψης, ενέργειας, επικοινωνίας και ψυχικής ανάτασης.

“Το SKIATHOS SENSES είναι ένας πολυτελής, κομψός, eco- friendly και κυρίως life- charging προορισμός. Θέλουμε οι επισκέπτες μας να γεμίσουν με θετικότητα, την οποία θα πάρουν μαζί τους φεύγοντας από τη Σκιάθο. Γιατί οι διακοπές δεν πρέπει να είναι απλά ένα διάλειμμα, αλλά μία περίοδος έμπνευσης για να προχωρήσουμε σε σημαντικές κι απολαυστικές αλλαγές στη ζωή μας.”
BOOK NOW
BOOK NOW
espa_banner Μετάβαση στο περιεχόμενο